Waarom ben ik voor mezelf begonnen?

Hoe had dit zo ver kunnen komen? De weegschaal gaf bijna 80kg aan. Dat was voor mij, met een lengte van 1.64m, te veel. Ik voelde me onzeker en niet meer fijn in mijn lijf.

Met een grote droom voor ogen, ging ik bewegen en onbewerkt eten. Ik verdiepte mij in alles wat mij fitter en sneller kon maken. Langzaam werd mijn lichaam steeds sterker. Van ‘Big Mama’ werd ik wereldkampioen hardlopen.

Na mijn bijzondere prestaties in de atletiek kreeg ik steeds vaker vragen: Hoe krijg jij jouw lichaam (als 53 jarige) zo fit en sterk? Hoe kom jij bij het NK-atletiek op het podium naast die jonge atleten? Hoe wordt je eerste dame overall in een internationale halve marathon? Hoe dan? Zie ik jou op televisie bij NOS-sport de halve marathon van Egmond in de elite kopgroep, na acht km nog steeds meelopen met de jonge meiden wereldtop? Hoe flik jij dit toch keer op keer?

Van nature ben ik naast een ‘winnaar’ ook een ‘helper’. Andere mensen helpen geeft mij een goed gevoel. Daarom ging ik regelmatig in op vragen om mensen te helpen met afvallen, hun overgangsklachten te verminderen, meer energie te krijgen en andere vragen m.b.t. gezondheid en vitaliteit. Deze hulp gaf mij energie en de goede resultaten gaven mij voldoening en maakte me blij. Lange termijn doelstellingen had ik dan ook al gemaakt. Na mijn atlete periode word ik coach. Geen coach om hardloop kampioenen te maken. Maar vitaliteitscoach (OERsterk coach) voor iedereen die zelf wil werken aan zijn gezondheid en vitaliteit.

Want de ‘rijkdom’ van een fit en sterk lichaam, dat gun ik iedereen.

Corona veranderde de wereld en ook mijn Wereldkampioenschap in Toronto werd geannuleerd. Aan al mijn sportdoelen kwam een abrupt einde. Maar zoals ik in mijn sport had geleerd, neem ik alles in het leven zoals het komt en is. En zie ik van ieder nadeel ook de voordelen. En zo deed ik dat hiermee ook. Geen uitzicht op wedstrijden. Ik zag gelijk nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Nederland ging in lock-down. Ik kwam in actie.

Voor mezelf beginnen geeft mij een gevoel van vrijheid. Mensen motiveren, inspireren en dingen uitleggen vind ik leuk. Mensen helpen met hun doelen, een betere gezondheid en meer vitaliteit maakt me blij. Andere mensen een ‘podium’ geven en laten stralen. Daar word ik gelukkig van.

Ik startte met de opleiding (master) OERsterk leefstijlcoach. Een jaar later ben ik naast master Wereldkampioen ook gediplomeerd OERsterk coach. De optelling van mijn ervaringen, inzichten en kennis maken dat ik cliënten nu een unieke methode kan aanbieden naar meer vitaliteit waardoor meer kwaliteit van leven.

Met grote enthousiasme begeleid ik nu mensen die zelf leiding willen nemen over hun lichaam. Mensen zien, voelen en bereiken (tussen-)doelen en resultaten. In korte tijd groeit de onderneming Fit met Nicole ontzettend snel.

Fit met Nicole is een kleine onderneming. Naast enkele mensen achter de schermen verzorg ik alles zelf. Wat jij mag verwachten is een resultaatgerichte aanpak, persoonlijke aandacht, uitleg van het hoe, wat, waarom en tal van praktijktools.

Een fit lichaam en helder hoofd. Je zit vol energie. Het leven lacht je toe. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Vraag een gratis intake aan.

Lieve groet,

Nicole

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
Fit met Nicole draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches